ExpoCoach Ruud van Uden in gesprek over beurstraining.

ExpoCoach Beurstraining

In de ExpoCoach Beurstraining leert uw team vanuit eigen kracht bezoekers aan te spreken en gesprekken te voeren die tot business leiden.

Een succesvol beursteam straalt plezier en vertrouwen uit en dat is precies waar de ExpoCoach beurstraining over gaat. Uw team leert op energieke maar ontspannen wijze contact met de beursbezoeker te maken. Wat uiteindelijk is dat waar het beursgesprek begint. De volgende stap is dat gesprek op een effectieve manier leiden. Zeker niet langer dan nodig, maar met de juiste nieuwsgierigheid. Door niet zélf veel aan het woord te zijn maar juist de bezoeker te laten vertellen voor welke vraag of uitdaging hij een oplossing zoekt. Uw collega’s in het standteam leren op het juiste moment én op de juiste manier op die informatie aan te sluiten. Want pas dán staat de bezoeker echt open voor uw oplossing.

Vervolgens werken we toe naar de juiste follow-up. En een afronding van het gesprek die er voor zorgt dat de bezoeker zich gehoord en begrepen voelt.
De ExpoCoach beurstraining kenmerkt zich door veel tijd en aandacht te geven aan ieders individuele rol en persoonlijke eigenschappen in het team. Omdat we geen trucjes, standaard zinnen of toneelspel willen, maar échte standgesprekken, passend bij uw stijl, de stand en het doel van uw beursdeelname.

Werkwijze beurstraining:

  • Grondige voorbereiding op basis van intakegesprek.
  • Intensieve in-company training van 3 a 4 uur.
  • Altijd maatwerk, de training gaat over úw mensen en doelstellingen.
  • Volop ruimte voor inbreng van eigen vragen en wensen.

Wat klanten zeggen..

“Super beurstraining. Een goede structuur gecombineerd met een ontspannen en enthousiaste sfeer. Daardoor stonden we er echt als team!”

Peter Schwillens, PostNL

“Wat ons het meeste opviel tijdens de beurs dat we veel meer informatie van de bezoeker kregen door onze vragen ánders te stellen. Zoals in de training geleerd.”

Niki Orie, Rexnord

“Onze verwachtingen van deze beurstraining waren hoog gespannen en zijn volledig ingelost. In 4 uur tijd werden onze verkopers ‘klaargestoomd’ voor de grootste beurs in onze industrie.”

Janine Graat, Apex International

“Ruud heeft de training volledig toegespitst op onze beurssituatie, wat hierdoor voelde als een maatpak. Hierdoor hebben we doeltreffender de standbezoekers kunnen informeren en selecteren.”

Martijn Verschuren, BeautyLeverancier.nl

Neem contact met mij op..