Sales&Pepper Beurstraining

In de Sales & Pepper beurstraining leert u hoe u uw gasten ontvangt zoals u zelf ook verwelkomd wilt worden op een beurs: Gastvrij, open, charmant, maar ook persoonlijk, constructief en to-the-point.

Dat begint met contact maken en dus met de juiste opening van een gesprek. Ook leert u in deze training de bezoeker te helpen, door zijn behoefte te herkennen en te koppelen met uw expertise. Is dit gelukt, dan is het essentieel het gesprek af te ronden met gerichte follow-up.

Daarnaast gaat het in deze training ook over presentatie, enthousiasme en charisma. Om te kijken hoe ieder lid van het standteam op anderen overkomt, oefenen we met gesprekken en onverwachte situaties.

Werkwijze beurstraining:

  • Grondige voorbereiding op basis van intakegesprek.
  • Intensieve in-company training van 4 uur (75% interactief, 25% tips&tricks).
  • Altijd maatwerk, de training gaat over úw thema’s.
  • Volop ruimte voor inbreng van eigen vragen en wensen.

Wat klanten zeggen..

“Super beurstraining. Een goede structuur gecombineerd met een ontspannen en enthousiaste sfeer. Daardoor stonden we er echt als team!”

Peter Schwillens, PostNL

“Wat ons het meeste opviel tijdens de beurs dat we veel meer informatie van de bezoeker kregen door onze vragen ánders te stellen. Zoals in de training geleerd.”

Niki Orie, Rexnord

“Onze verwachtingen van deze beurstraining waren hoog gespannen en zijn volledig ingelost. In 4 uur tijd werden onze verkopers ‘klaargestoomd’ voor de grootste beurs in onze industrie.”

Janine Graat, Apex International

“Ruud heeft de training volledig toegespitst op onze beurssituatie, wat hierdoor voelde als een maatpak. Hierdoor hebben we doeltreffender de standbezoekers kunnen informeren en selecteren.”

Martijn Verschuren, BeautyLeverancier.nl

Het zijn uw medewerkers die voor business zorgen. Zij leggen het contact, luisteren, adviseren, verkopen en bepalen zo voor meer dan 70% het succes van uw beursdeelname. Kan dat beter? Dan is deze beurstraining een goed idee!

Wat koopt u?

Een Sales & Pepper beurstraining  is altijd gericht op resultaat. Niets meer, niets minder. Wij bieden géén beurstraining die vooral over do’s en dont’s gaat. Onze training gaat over vanuit eigen kwaliteit in contact komen met de beursbezoeker en effectieve gesprekken voeren. Hierdoor garanderen wij u een fors hoger resultaat en dus het terugverdienen van deze investering. Wat u na afloop van de beurs wilt, is een agenda vol kansrijke vervolgafspraken. Dát is waar we aan werken en daar mag u ons op afrekenen.

Sales&Pepper Standtraining Ruud van Uden

Meteen een beurstraining inplannen?