Over ExpoCoach

ExpoCoach staat voor scoren op vakbeurzen.
Samenwerken aan maximaal rendement uit uw beursdeelname.
Heel pragmatisch en met een ultieme hands-on mentaliteit.

Waarom ExpoCoach?

Het voorbereiden van een beursdeelname is voor de meeste sales- en marketingmanagers geen hoofdtaak. Dat betekent dat een beurs al snel extra druk op de dagelijkse werkzaamheden legt. “We doen hetzelfde als de vorige keer” ligt op de loer. Of alleen de meest voor de hand liggende zaken worden geregeld. Dat is jammer want de kans dat u op deze manier alles uit uw beursdeelname haalt wordt iedere keer kleiner.

ExpoCoach helpt u te focussen op de kansen die beursdeelname biedt. Door oprecht te willen weten wat u met de beursdeelname wilt bereiken en dit te combineren met 25 jaar kennis, ervaring en bijbehorend netwerk van professionals.

Wat doet ExpoCoach?

ExpoCoach helpt u aan optimaal resultaat uit beurzen. Niet door lange adviesgesprekken maar door pro-actief met u mee te denken, u scherp te houden en zonodig een spiegel voor te houden. We gaan immers voor resultaat.

ExpoCoach verzorgt beurstrainingen, leert u in hands-on workshops te werken aan effectieve follow-up en heeft een internationaal netwerk van goede standbouwers en andere professionals. Alleen datgene wat effectief bijdraagt aan úw succes wordt ingezet. We gaan voor maximaal resultaat. Niets meer, niets minder.

Wat kost ExpoCoach?

Bent u sales- of marketing DMU? Neem dan contact met op. Direct na een kennismakingsgesprek krijgt u een opgave van de te verwachten kosten en wat u daarvoor terugkrijgt.

Het voorbereiden van een beursdeelname is voor de meeste sales- en marketingmanagers geen hoofdtaak. Dat betekent dat er al snel extra druk op de dagelijkse werkzaamheden komt te liggen. “We doen hetzelfde als de vorige keer” ligt op de loer. Of alleen de meest voor de hand liggende zaken worden geregeld. Dat is jammer want de kans dat u op deze manier alles uit uw beursdeelname haalt wordt iedere keer kleiner.

De klanten van ExpoCoach investeren forse bedragen in beursdeelname. Het is mijn missie ervoor te zorgen dat daar maximaal resultaat voor terugkomt. Door praktische begeleiding en effectieve training.

Contact

Ook scoren op uw vakbeurs?

Schrijf hier optioneel iets over wat u wilt verbeteren aan uw beursdeelnames.